MČR v ESG juniorek a seniorek

Náš oddíl se v sobotu 28. března zúčastnil Mistrovství České republiky v estetické skupinové gymnastice v Zubří a zároveň ESG Cupu I. pro rok 2015.
Děvčátka v kategorii 8-10 let si odbyly svoji premiéru a bez větších chybiček získaly zaslouženou zlatou medaili. Gratulujeme! Děti z kategorie 10-12 let potkaly menší komplikace, když v celém Zubří vypadl elektrický proud. Holky tak mohly jet pouze jedno provedení. I tak získaly krásné bronzové umístění.

Nejdůležitější byl ovšem tento závod pro juniorky a seniorky, které bojovaly o titul mistryň České republiky. V prvním provedení byla u obou družstev cítit menší nervozita, ovšem provedení se obešlo bez viditelných chyb. Ve druhém provedení se ale projevil závodní duch našich gymnastek a chuť dosáhnout co nejlepších výsledků. Jak u juniorek, tak u seniorek bylo druhé provedení téměř dokonalé . Pro nás opravdu pěkný zážitek!
Nakonec naše seniorky získaly krásné stříbrné medaile. Moc holkám gratulujeme a děkujeme! Juniorské družstvo k velkému a milému překvapení, po přestupu z dětské kategorie, vybojovalo titul mistryň ČR. Velká gratulace a velké díky za tu snahu a píli celému týmu. Je vidět, že se ta dřina a nespočet hodin strávených na tréninku zúročily.
Pro nás trenéry i rozhodčí byl závod krásným a nezapomenutelným zážitkem. A to hlavně díky skvělým dětem, které v oddíle SK MG Mantila máme! Samozřejmě by se vše neuskutečnilo nebýt obrovské podpory sponzorů a rodičů. I těm moc a moc děkujeme.
Nepolevíme, makáme dál 🙂

juni+seni+trenérky

Seni -začátek Juni začátek vyhlášení MČRvyhlášení. MČR10-12 let

Gratulujeme.