Veselé Vánoce a krásný nový rok

Gymnastky ze soustředění vytrhují Vánoce , ale to přece vůbec nevadí.. Za sebou máme půl-rok, kdy se spoustu práce odvedlo na pódiových skladbách, sestav dvojic a začaly se trénovat i choreografie estetické gymnastiky. Všichni se můžeme s lehkým srdcem  pustit do pečení perníčků a zdobení stromečků, protože sezónu jsme absolvovali opravdu úspěšně. A to neříkám jen tak, máme to podložené výsledky.

Nejmladší sestava holčiček Berušek ve věku 2009 a mladší se předvedla dokonce i na zahraničních závodech v Bratislavě. Domů si odvezla stříbrnou medaili. Gymnastky ze skupiny 2008 se staly přebornicemi Jihomoravského kraje. Souboj se švihadly proběhl v nadějích mladších, kde naše holky určitě vyhrály – bronz na oblastním přeboru a 10.místo na Mistrovství České republiky. Boule po kuželích si odnáší dvě skupiny a to naděje starší a juniorky. Kužele padaly, srážely se, bouchaly, ale občas dokonce i poslouchaly. Jak jinak by bylo možné, aby se naděje starší mohly pochlubit bronzem na oblastním přeboru a krásným 7.místem z MČR. Tým JOY z juniorek dokázal občas také potěšit. Zvlášť na oblastním přeboru stříbrnou medailí a 10. místem na MČR.

Snad jsou trenérky spokojené. Doufáme, že ano a taky jim moc děkujeme. Však také mají právo přivlastnit si veškeré zásluhy. 🙂

Úspěšně proběhla i Vánoční hodina. Ale gymnastky jsou šikovné a poslušné, takže jsme zůstaly v plném počtu a čertův pytel prázdný.

Dovolíme si jen krátký odpočinek a hurá zpět na plac. Čeká nás sezóna jednotlivkyň a estetické gymnastiky. Další rok plný tohoto krásného sportu!

Veselé Vánoce a krásný nový rok přeje oddíl moderní a estetické gymnastiky SK MG MANTILA Brno.

PF 2016