ESG MČR juniorek a seniorek + Oblastní přebor JMK dětí + ESG cup III.

V neděli náš oddíl uspořádal Mistrovství ČR juniorek a seniorek, oblastní přebor dětí jihomoravského kraje a v pořadí III. ESG cup.

Na tento velký závod k nám přijelo přes 300 gymnastek z celé ČR. Závod od závodu jsou sestavy všech týmů lépe a lépe nacvičené a proto je se na co dívat.

Juniorky a seniorky bojovaly o tituly Mistryň ČR. Naše seniorské družstvo zacvičilo sestavu bez větších chyb a získalo tak titul MISTRYŇ ČR a 1. místo v ESG cupu.

Gratulujeme

Na tomto závodě měl náš oddíl konečně kompletní zastoupení všech závodních teamů. Pro nejmladší team Sluníčka v kategorii 6 let a ml., to byla jejich úplně první závodní premiéra a tak za velké podpory diváků zvládly svoje vystoupení bez větších problémů.

Sluníčka obsadila na ESG cupu 3.místo a na oblastním přeboru dětí 2.místo.

Team myšek – kat.8 a ml. bojoval tento rok se svou ESG sestavou taky poprvé a v ESG cupu obsadily holky 4.místo a na oblastním přeboru 2.místo.

V kategorii 8-10 let máme dvě družstva a to team Estrella, který vybojoval na ESG cupu 8.místo a na oblastním přeboru 5.místo a team Smilles, který ovládl závod a holkám zacinkaly zlaté medaile hned 2x.Vyhrály jak ESG cup, tak i oblastní přebor.

Děvčata z teamu Fénix – 10-12 let zabojovaly a i u nich to zacinkalo medailemi – ESG cup 1. místo, oblastní přebor 1.místo

Ceny a medaile předávaly osobnosti moderní gymnastiky paní Jiřina Langová a paní Hana Bubníková, starosta městské části Kohoutovice pan Petr Šafařík a náměstek Jihomoravského kraje pan Mgr. Marek Šlapal.

Za jejich podporu velmi děkujeme

Všem teamům gratulujeme k medailím, jen tak dál 🙂