Sametová stuha

Pomalu se blížíme ke konci podiovkové sezóny a blíží se MČR. To nám většinou dost jasně připomene každoroční závod Sametová stuha, který se koná vždy 17.listopadu

Letos to však není poslední závod před mistrovstvím a tak máme ještě čas doladit chybky. Naše holky dnes i přes drobné nedostatky zaválely a do oddílu posbíraly plno medailí.
Nejmladší SLUNÍČKA v kategorii NNML 2012 a ml. obsadily pěkné 5.místo
Trošku starší MONKEYS v kategorii 2010 a ml. vybojovaly svým krásným výkonem stříbrnou medaili .
Podiovka ESTRELLY neměla dnes sice šťastný den, ale holky umějí sestavu i bez pádu a tak dneska sice jen 6.místo, ale věříme, že se zase zadaří.
Naše nejstarší společná skladba FÉNIX, v kategorii juniorek obsadila parádní 2.místo, sice s malým výletem za koberec, ale v druhém provedení suverénně zaválely.

Ve dvojičkách a trojičkách se letos daří dvojici naději starších ve složení Nikča Orlová/Anička Fusková, a tak si sáhly holky opět na stupínek a zasloužily si 3. místo.
Neuvěřitelné se stalo skutečností a dvojička Terka Točíková/Eliška Rákosová v kategorii Juni dnes parádní 3. místo. Holky se sice nevyvarovaly chyb v sestavě, ale celkový dojem super a tak konečně medaile.
Nejstarší věkem i zkušenostmi, dvojička seniorek Sabča Kolouchová/Lotty Terzieva předvedly svůj snad „životní“ výkon a díky tomu, že jim nic nespadlo, vybojovaly výbornou stříbrnou pozici.

Holky jen tak dál, děláte nám všechny moc velkou radost a my jsme za vás vděčné

 

Sametová stuha 2019