Itálie

Víkend 1.-2.4. proběhl mezinárodní ESG závod v Itálii, kterého se zúčastnily téměř všechny naše družstva. Nejmladší skupinka dětí v závodní kategorii 8-10 let, se umístila na krásném 7. místě a postoupily do finále, kde si tuto pozici holky udržely. Na place vypadaly krásně a rozhodně se ve světové estetické gymnastice neztratily
Družstvo Fenix, děvčátka ve věku 10-12 let, předvedly moc krásnou sestavu a díky svému maximálnímu nasazení, se kterým vystoupily před mezinárodníma rozhodčíma, si vybojovaly suprové osmé místo. V této kategorii byla konkurence již o něco větší a aspoň mají děti motivaci se dále zlepšovat a pracovat na sobě.
Nový tým v kategorii 12-14 let, si na sebe ještě zvyká, ale také předvedly moc pěkný výkon a obsadily 10. místo z 19ti týmů. Tato kategorie byla obzvlášť nabitá skvělými gymnastkami! Je dobře, že holky měly možnost se porovnat s ostatníma a vidět jak se cvičí jinde než v ČR. Tato zkušenost je k nezaplacení a moc a moc děkujeme naší Soničce, že tento závod celý organizovala a pro holky zařídila!!!
A jako poslední závodil již zkušený tým seniorek JOY. Holky se již podruhé na mezinárodním závodě probojovaly do finále a své 11. místo si udržely i druhý den Je radost se na holky dívat jak závod od závodu se pomaličku v sestavě zlepšují.
VŠEM TÝMŮM MOC MOC GRATULUJEME K POSTUPU DO FINÁLE A KE KRÁSNÝM UMÍSTĚNÍM!!!!
V Padově se naše trenérky a rozhodčí zúčastnily školení pro trenéry ESG. Dozvěděly se nejen jak děti správně učit základy estetické gymnastiky, ale také jak správně složit sestavu a měly možnost se učit od těch nejlepších choreografů, kteří skládají sestavy mistryním světa!
Zatímco dospělí se školili, holky byly na výletě v Benátkách. Takže tento závod nebyl pouze o tělocvičně, ale také s malým výletem za památkami a zmrzlinou
Jedno velké poděkování patří i maminkám, které pomáhaly se starat o děti a ulehčily tak práci trenérkám a rozhodčím. Obzvlášť děkujeme těm, které se opravdu mohly rozkrájet a bez kterých bysme to zvládly jen ztěžka!

Itálie

 

Benátky

všichni I